Discussie: Status CI+ CAM's
Los bericht bekijken
  #74  
Oud 24 september 2009, 09:02
Sjoop1985's schermafbeelding
Sjoop1985 Sjoop1985 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 mei 2009
Locatie: Linne (Limburg)/@Home
Ziggo Internet: Alles in Eén Plus, Cisco modem
DTV: Sony Bravia KDL-40NX720 + Ziggo SMiT CI+ CAM & Humax iHDR 5200c
Berichten: 129
Standaard

Ik begrijp het verhaal hierboven, maar volgens mij genereert de CAM sowieso alleen de melding, toch? Het frame waar ik dat in te zien krijg komt overeen met andere menu's die mijn TV toont.
Is dat wat anoniem bedoelt met het feit dat verdere vormgeving niet in de MMI omschreven staat?
Terugkomend op de bovenstaande post: als de meldingen van de CAM weergegeven worden in meldingsvensters die overeenkomen met de software van de TV, dan is er toch geen sprake van dat het kwalitatief "niet in verhouding staat tot de interfaces van andere aangesloten apparatuur"? Aangezien gewoon venstertjes van de TV-software gebruikt worden, sluit één en ander in mijn geval (Sony) naadloos aan. (In de Sony interface zitten overigens de genoemde circular progress indicators verwerkt, maar ik ben even niet zeker of die bij dit venster ook tevoorschijn komen)

Neemt niet weg dat de melding ietwat storend kan zijn, maar het argument van anoniem dat je dan tenminste weet waar je op wacht, daar kan ik me wel in vinden. Ik gebruik die paar seconden gewoon om de afstandbediening te zoeken, of lekker te gaan zitten, of iets te drinken te pakken

Laatst gewijzigd door Sjoop1985; 24 september 2009 om 09:08
Met citaat reageren