Los bericht bekijken
  #74  
Oud 23 september 2009, 17:34
Hakker's schermafbeelding
Hakker Hakker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 11 juli 2009
Locatie: Culemborg
Ziggo Internet: AIE Extra / Ubee EVM3200 / Draytek 2130N
DTV: CI+ module
Berichten: 103
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Zie je die pingverschillen ook terug zonder de router? Want dat verschil in de ping tijden zul je niet in de verbinding moeten zoeken, daar is, op basis van wat jij hier post, niets mis mee.

Die ping resultaten worden door iets anders veroorzaakt, of de resultaten worden vertekend door een andere oorzaak. Eerst maar eens uitzoeken of die ping resultaten representatief zijn, of dat het beeld vertekend word doordat bijvoorbeeld een QOS engine roet in het eten gooit bij de ping testen.

Zonder router en met Windows opgestart in de veilige modus met netwerkondersteuning? Zelfde resultaten?
De andere oorzaak is onder andere uitvallende modem a 4x per dag. al sinds juli een onstabiele verbinding. voor de firmware update van de ubee modem niet eens docsis 3 aan de gang kon krijgen. wijkcentrale 3x nagekeken. 6 monteurs gehad en nog heel veel meer modems.
Echt router, bekabeling en pc is echt het probleem niet. Toen ze met het Docsis 3 upgrade zo ongeveer zijn begonnen is het mis gegaan. een twijfelachtige CMTS die er nu staat ipv de oude wil natuurlijk ook niet helpen.
Het is kortom al 3 maanden huilen met de pet op, want sinds julie kon ik zelfs met de motorola niet normaal internetten. Draai pas sinds iets langer als een maand op een docsis 3 waarvan het iets van 4-5 dagen goed ging en toen de ellende gewoon weer begon.