Los bericht bekijken
  #43  
Oud 23 september 2009, 12:05
prodix's schermafbeelding
prodix prodix is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2009
Locatie: Veenhuizen (Dr) @Home| (oud) Ziggo
Ziggo Internet: AI1 Extra + TV Extra / Ubee (wachtend op alternatief)
DTV: EU40B6000 met Neotion / EU37Fxxx met Smit / Humax 5300C / Anysee / iR-FOX
Berichten: 835
Standaard

Ik had zo nu en dan ook dit soort storingen en dat heb ik eerst opgelost door dikke coax te gebruiken in de gehele woning (die groene die je wel kent uit de grond, maar niet dezelfde!) met spitter/multitap en alles op f-connectoren. 80% opgelost van de storingen, maar vond het signaal nog te sumier (noem mij een miereneuker of perfectionist) voor een paar week terug splitter/multitap vevangen voor versterker (retourgeschikt en dus voorbereid op ITV of Modem) en nu is het zoals ik het wil.. stabiel, geen storingen meer en zijn die er wel dan moet ik de Samsung 360 resetten met knopie. Was er snal achter dat de HDMI aansluiting regelmatig uitvalt en ben overgegaan op coponent kabel, nu software van de 360 eens perfect dat hij niet meer 1x in de zoveel tijd vastloop of in de fout gaat (en niet te vergeten de lipsync op HD 1,2,3) en dan is het goed

In de theorie kan ik dus nu de modem op zolder plaatsen, maar als je een ruis in je retour hebt zitten versterkt de versterker ook dat.
Die ongein wil in niet, en Ziggo ook niet denk ik want dat kan ook weer andere problemen opleveren.
Na een groep's storing van een aantal maanden terug was hier even een moteur van Ziggo te meten, die wist niet wat hij zag in de meterkast.
Zijn reactie was van in de trand van wij hebben nog niet eens zulke kabels en multitap's. Maar hij vond het ook mooi netjes aangelegd op deze manier. Dat zag hij ook wel anders, en dat geloof ik graag!
Bij iedereen moet het snel en goedkoop in de categorie "als het maar werkt"
Dus als er landurig problemen zijn denk ik i.d.d. dat een monteur (extern of niet) wel eens rechtvaardig kunnen zijn ongeacht de oplossing.
__________________
Off al the things i've lost, i miss my mind the most!