Discussie: Status CI+ CAM's
Los bericht bekijken
  #62  
Oud 22 september 2009, 23:37
Machiel456's schermafbeelding
Machiel456 Machiel456 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2009
Locatie: Oss @Home
Ziggo Internet: Televisie Z1
DTV: Cam Ci+ van Smit
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door winterzzz85 Bekijk bericht
Wat is de precieze reden dat het niet te retourneren is? Ieder product mag toch worden geretourneerd? Maar de reden is dat de website waar ik mijn tv heb gekocht aangaf dat er een DVB-C tuner aanwezig was in mijn tv maar ik er nu achter kom dat het alleen een DVB-T tuner is, dus Digitenne. Ik wist dat ik niet op de lijst stond van gecertificeerde modellen maar zag dat de rest van de Sony Bravia 5500 serie wel allemaal gecertificeerd waren en ging er gemakshalve vanuit dat de module ook op mijn tv zou werken of eventueel in de nabije toekomst...Beetje een combinatie van genaaid/zelf verkeerd gekeken dus!

De activering in de winkel was dus niet handig maar het leek meer op een standaard procedure...misschien om er voor te zorgen dat ik het niet zou komen ruilen?!
De reden van niet kunnen retourneren zou kunnen zijn dat de smartcard al op jou naam / abonnement is geregistreerd. Hierdoor kan hij niet meer aan een ander worden gegeven, zover ik weet.

In principe zou ieder product geretourneerd moeten worden, maar volgens mij zijn er altijd uitzonderingen, dingen die op maat gemaakt worden, dingen die speciaal voor jou zijn besteld of gemaakt of iets dergelijks. Ben bang dat deze smartcard daar ook een van is. Maar je kan het altijd proberen terug te brengen.

Bij mij in de winkel vroegen ze trouwens wel naar welke tv ik precies had. En werd er gecontroleerd of deze ook echt geschikt was.

Daarnaast is er geen activering in de winkel geweest, ik kreeg een soort dvd-doosje verzegeld met een stikker van de winkelwaarde. Heb hem thuis zelf via internet geactiveerd.
Met citaat reageren