Los bericht bekijken
  #1  
Oud 22 september 2009, 19:58
BaotianOnline's schermafbeelding
BaotianOnline BaotianOnline is offline
Member
 
Geregistreerd: 22 september 2009
Locatie: Zwolle
Ziggo Internet: nog geen dat is het probleem
Berichten: 34
Post Wie heeft er ook problemen met aanmelden voor het ZiGGo Alles in Een Pakket?

Beste Forum Lezers...

Weten jullie waar ik verdrietig over ben is dat wij vanaf 09-07-09 al bezig zijn om een Alles In Een aansluiting te krijgen bij ZiGGo
Wij hebben ons nu al minimaal 10 keer op nieuw moeten aanmelden...
En wat denk je, nu moeten ze van ZiGGo volgens zeggen een nieuwe kabel trekken/aanleggen en willen ze hebben dat wij bijna €. 2.500,00 zelf bij betalen.... Te gek voor woorden
Maar ze boden ook een alternatief.... de eerste 6 maanden hoeven we dan geen basis aansluiting te betalen als tegemoetskoming hahahahaha.
Ik zei tegen deze medewerkster mevrouw N. B. dat vind ik een belediging, we zitten niet op de kleuterschool, daar begreep ze niets van....!!!
Ik heb aan haar vriendelijk gevraagd of ik een persoonlijk gesprek met haar meerdere kon krijgen iemand die zelf beslissingen kon en mag nemen dat kon maar deze was niet op zijn plaats, hij kon in Groningen zijn, daar waar zij werkt, in Utrecht of Zwolle.
Ik gelijk dat komt mooi uit wij wonen in Zwolle, kunt u mooi een afspraak inplannen met hem aldaar.
De gevraagde afspraak had volgens mevrouw N. B. (niet begrepen denik ik dat ze heet) weinig zin omdat zij haar bevindingen op papier zou zetten en haar meerdere, haar mening zou overnemen.
Daarop heb ik haar gevraagd wat de functie en werkzaamheden van haar meerdere waren, hierop kon zij helaas geen antwoord geven, JAMMER !!!
Voor alle duidelijkheid, wij hebben een gehele zaterdag zitten wachten op de gratis monteur die het een een ander aan zou komen sluiten, een leuk bedrag aan kosten gemaakt door te moeten belen naar het 0900-nummer
van ZiGGo en nog geen Alles In Een !!! Helemaal niets.... !!! Hebben we.... echt niets !!!!!Alleen stress hebben we er aan over gehouden.

Wat hebben we vandaag voor aktie ondernomen:

1) aanvraag afspraak met meerdere van mevrouw N. B.
2) aanvraag via klachtenrader (www.klachtenradar.nl)
3) aanvraag hulp klachtenlijn (ALEX)
ben zijn naam meerdere keren tegen gekomen bij de klachtenlijnrader. (www.klachtenradar.nl)

Zodra er nieuws is laten wij het direct weten, zowel positief als negatief

Met vriendelijke groeten,

Joop