Los bericht bekijken
  #138  
Oud 22 september 2009, 18:09
LuieDonder's schermafbeelding
LuieDonder LuieDonder is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2009
Locatie: Den Haag/Ziggo
Ziggo Internet: Alles In 1 Extra/Arris
DTV: Samsung/Humax
Berichten: 3
Standaard

Voordat Arris werd doorgevoerd, zat ik bij kamp A, nooit problemen...

Nu Arris er is zit ik echt bij kamp b, en ik zou niet weten wat ik thuis nog eraan kan doen,

3 weken geleden, heb ik Arris gekregen, Activatie ging al niet goed, dag later deden de activatieservers het, en was ik eindelijk geactiveerd.
Dus ik gelijk naar www.speedtest.net, en testte mn speed...19mbit...HEH vroeger haalde ik 20mbit?

Alles nalopen, bleek het mijn router te zijn, mijn oude Linksys WRT54G (V1) kon maximaal van de wan>lan 20mbit aan..., dus ik naar de Mediamarkt, en ik kocht de Linksys WRT320N, kon ik er wel even mee vooruit.

Thusigekomen, router geinstalleerd, en online, en hoppa 49mbit!

2 dagen later, begon de ellende, continue viel het internet uit, kreeg ik geen goed ip van de modem, etc. Ik heb 10x gebelt, en werd van het kastje naar de muur gestuurd.

Sinds zaterdag heb ik weer 24/7 internet, maar haal ik maximaal 2.8mbit, en dan ook echt maximaal, mijn upload is 2.4mbit gemiddeld. Gebelt naar HD en kreeg te horen dat er een "storing"was.

Vandaag weer gebelt, en de medewerker kon mij vertellen dat er een storing sinds 16-9-2009 in mijn gebied was..dat is dus bijna een week(kan ik hierbij een vergoeding aanvragen?)

Ben nu eindelijk naar de TD doorgestuurd, en die gaan dus alles nakijken, en bellen mij (ooit) terug.

Ik ben het helemaal zat met Ziggo, ik zit er al 9jaar, maar van hun fouten leren ze kennelijk niet, en leuk dat alles in 1, dat ik op mijn huistel niet bereikbaar ben, dat heb ik bijna KPN 1x voor 2min meegemaakt