Discussie: ITV Netwerkfout
Los bericht bekijken
  #269  
Oud 22 september 2009, 16:33
KoenH's schermafbeelding
KoenH KoenH is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 juni 2009
Locatie: Hengelo (OV)
Berichten: 104
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ibtisam Bekijk bericht
Sorry maar ik zie In sommige gevallen nergens staan in onderstaand bericht.
Storing

Groepsstoring sinds maandag 21 september 21.10 uur
Op dit moment is er een storing met Interactieve televisie, hierdoor kan de melding netwerkfout in beeld verschijnen. Dit is op te lossen door de fabrieksinstellingen te laden en de digitale televisie decoder opnieuw te installeren.

Wij adviseren u om hiervoor de handleiding van de digitale ontvanger te raadplegen.

http://www.ziggo.nl/klantenservice/i...handleidingen/

Wij werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak
En hiermee is dus direct aangegeven dat het aan de kant van Ziggo een probleem is en wij als klant dus redelijkerwijs om teruggave van abonnementsgeld mogen verwachten over de periode waarin wij geen gebruik hebben kunnen maken van ITV.

Ik heb vandaag iig een hele aardige monteur op bezoek gehad, die mij kon verzekeren dat het niet aan mijn kant ligt. Bekabeling en aansluitingen zijn in orde en de 'Netwerkfout' heeft hij elf ook gezien. Heb hem verteld wanneer deze melding komt en dat het vooral de laatste anderhalve week een vervelende bezigheid is geworden om de boel te resetten/ITV herinstalleren.

De monteur gaf mij aan dat ze er hard mee aan het werk zijn, dat hij ook druk bezig is met een inventarisatie van de problemen om zodoende tot een oplossing te kunnen komen. Morgen heeft hij weer overleg met zijn collega's en dan komt er weer het e.e.a. ter sprake vertelde hij mij.

Ik ben benieuwd wanneer we een oplossing mogen gaan verwachten.