Los bericht bekijken
  #395  
Oud 22 september 2009, 15:40
double0dennis's schermafbeelding
double0dennis double0dennis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 augustus 2009
Locatie: Waalwijk / @Home
Ziggo Internet: Internet Z2
Berichten: 214
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lammersh Bekijk bericht
Ik denk dat het wel snel goed komt. Mijn TV werk al vanaf de installatie storingsvrij, voor mij is er nog maar een probleempje en dat is TT en daar is nu nog wel mee te leven.
Laten we wel hopen dat Philips nu echt iets gaat doen voor zijn gedupeerde klanten, een paar regeltjes software schrijven kan toch niet zo moeilijk zijn.
Dat kon nog wel eens tegenvallen. Als je ziet dat de firmware van hedendaagse tv's tientallen megabytes groot is deze dagen dan kan ik je vertellen dat er aardig wat regeltjes code in zitten.

Het vervelende is dat het iets meer werk is dan gewoon een paar regeltjes code kloppen. Een snelle hack is zo gemaakt maar als je niet uitkijkt treden er allerlei ongewenste bijwerkingen op. (Het zijn net medicijnen die patches )

Dus nadat die paar regeltjes geklopt zijn, dan moet die hele firmware intern bij Philips door een uitgebreid testtraject heen om te controleren of er niet ineens allerlei gekke dingen gebeuren. Het kan dus even duren voor die nieuwe release beschikbaar is. Eigenlijk is dat maar goed ook want elke dag een nieuwe release met nog wat extra snelle hacks is ook niet iets om vrolijk van te worden.