Los bericht bekijken
  #133  
Oud 22 september 2009, 14:59
E.Jekel's schermafbeelding
E.Jekel E.Jekel is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 11 juni 2009
Locatie: Driebergen Casema
Ziggo Internet: A1E - Arris (Doc3)
DTV: CAM CI+
Berichten: 99
Standaard

Er zitten wel 2 kanten aan het verhaal en daar ben ik het ook mee eens.

Je hebt gewoon 2 kampen.
Kamp A: heeft geen problemen
en
Kamp B: heeft doorlopend wel iets.

(en ja ik zit in kamp B en ik zou pagina's kunnen schrijven over alle problemen die ik heb mogen ondervinden met Ziggo alleen al (niet te beginnen over vanaf casema naar wanadoo naar orange en dan Ziggo))

Laten we met Kamp B er wat verder op ingaan aangezien je hier ook weer 2 groepen in heb.

De eerste klaagt steen en been over alles, probeert zelf niks en legt de schuld meteen bij Ziggo neer maar de tweede groep die er alles aandoet wat binnen hun eigen macht ligt maar krijgen de problemen niet opgelost.

Als je commentaar hebt om die eerste groep is het enigszins terecht maar sta er wel bij stil dat niet iedereen de macht heeft om dingen zelf op te lossen en mag je ook niet slecht oordelen over die mensen aangezien Ziggo wel degelijk meerdere malen die mensen laat zwemmen en aan de goden overgelaten worden met toch wel wat regelmaat.

De tweede groep (mag ik denk ik mezelf wel in plaatsen) bezit wel kennis om dingen zelf op te lossen maar als zij het ZELF niet voor elkaar krijgen heb je ook met een redelijke regelmaat te maken dat Ziggo het probleem niet erkent, reset de modem maar, wordt aan firmware gewerkt etc. maar het wordt gewoon niet opgelost.

We hebben allemaal hier te maken met de tekortkoming van geen SLA te hebben met Ziggo.

Hiermee zou er druk uitgeoefend kunnen worden op Ziggo om de dingen voor elkaar te krijgen binnen een redelijke termijn. Op dit moment is het gewoon zo omdat die overeenkomst er niet is dat Ziggo zijn gang kan gaan en er ruimschoots de tijd voor kan nemen om iets eens te gaan oplossen.

Ja, je kan een restitutie aanvragen maar of je hem krijgt is weer een andere.

Op dit moment is het gewoon wat er ook gebeurt je moet het maar voor lief nemen en hopen dat er wat gebeurd en je kan beargumenteren wat je wil, positief denken of juist negatief maar dit is de harde realiteit.

Bij de ene werkt het wel en de andere niet en je kan er geen fluit aandoen dan behalve je abo opzeggen en adsl weer nemen.