Los bericht bekijken
  #22  
Oud 22 september 2009, 12:33
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sjoop1985 Bekijk bericht
Dit is achteraf niet waar gebleken. Voor mensen met een CI+ toestel wordt het gebruikt van een Alphacrypt toch daadwerkelijk onmogelijk gemaakt en dat gebeurt heel bewust
Illegaal of niet, ze willen het gewoon niet, ze willen 100% controle. Dat heeft zeker niet alleen te maken met de contentproviders, inmiddels is al afdoende beargumenteerd dat die contentproviders helemaal niet zoveel eisen stellen als Ziggo ons wil doen geloven (gelet op het beleid bij de PVR's en het beleid van andere kabelaars). Het gaat voornamelijk om het commerciŽle voordeel voor Ziggo. De CI+ CAM is hun eigen initiatief, dus daar komt geldt binnen. En zolang ze kunnen blijven bepalen wat wij wel en nietk unnen kijken, kunnen ze ons blijven verleiden tot het betalen voor extra pakketten.
Wat wil iedereen met macht? Meer macht.
Uiteraard is Ziggo er alleen maar op uit om de volledige controle te houden over de apparatuur die wij mogen gebruiken van Ziggo. De CI+ CAM stelt ze in staat om de klanten te dwingen alleen maar apparatuur met CI+ te kopen, dus maken ze misbruik van die mogelijkheden. Natuurlijk wil Ziggo dan niet zelf de verantwoording nemen voor dat dwangbeleid, dus spelen ze die zwarte piet toe aan de content industrie zoals Ziggo gewend is om te doen voor iedere beslissing die zij nemen. Verdwijnt er een kanaal, dan lag dat standaard aan de programma raad. Daar trappen we tegenwoordig niet meer in, dus nu blijkt uit "onderzoek" dat wij klanten het kanaal niet willen hebben terwijl Ziggo gewoon uit financiŽle overwegingen een kanaal laat verdwijnen. Afschuiven die verantwoordelijkheid voor door Ziggo zelf genomen beslissingen. Ziggo heeft er financieel voordeel bij om het digitale basis kanalen pakket van encryptie te voorzien, dus zou Ziggo volgens eigen zeggen niet anders kunnen vanwege rechten. Nee, ze willen niet anders omdat anders hun financiŽle voordeel wegvalt.