Los bericht bekijken
  #16  
Oud 22 september 2009, 11:48
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door G038 Bekijk bericht
Ik protesteer krachtig tegen pogingen om de Alphacrypt CAM gebruikers in een illegale hoek te zetten. Zoals Gradus Vos in het interview op hardwareinfo.tv zelf ook toegeeft doen de Alphacrypt CAM gebruikers niets illegaals. De CAM is legaal, de TV is legaal, de abonnementskosten worden betaald etc.
Sterker nog, Ziggo zou dan zelf ook illegale praktijken faciliteren door op een aantal door Ziggo "gecertificeerde" PVR's de content niet te encrypten zodat de content er via een USB en/of netwerk aansluiting vanaf gehaald kan worden voor verspreiding. Ook faciliteert Ziggo de klanten bij die verspreiding door zeer snelle internet verbindingen een nieuwsserver dienst aan te bieden. En als laatste is alle Video On Demand content niet van encryptie voorzien zodat met een goedkope DVB-C kaart en gratis software de bestelde VOD content gewoon zonder reclame onderbrekingen is op te nemen.

Ook is het al vaker aangegeven: Bij Caiway is het volledige digitale basis kanalen pakket van 60 TV kanalen zonder encryptie te ontvangen zodat er niet eens een CAM of smartcard nodig is. Dat is algemeen bekend en toegestaan door de leveranciers van die kanalen.