Los bericht bekijken
  #1  
Oud 21 september 2009, 17:43
TV Smurf's schermafbeelding
TV Smurf TV Smurf is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: Udenhout ex-@Home
Ziggo Internet: Connect Complete/Ubee EVM3200/NG3700
DTV: CI+ Quantis CAM/Humax iHDR5200c
Berichten: 285
Standaard Enquette: naar Alles-in-Een Plus abo?

Het lijkt erop dat het merendeel van de Alles-in-Eén Extra klanten nu een nieuw Docsis3 modem heeft, of die binnenkort zal krijgen. Dit even los van de problemen die deze en gene nu nog heeft met snelheid of modem, wat ongetwijfeld in de komende tijd opgelost wordt.

Die klanten hebben nu dus zo'n 50Mbps down en 4Mbps up aan internet snelheden en betalen € 64,95 per maand. Maar, de eerste berichten verschijnen al op dit forum dat men ondanks de hogere snelheden die niet als zodanig merkt, of ervaart. Dat is ook wel begrijpelijk omdat de snelheid van/naar het eindpunt in een internet link slechts een klein schakeltje in de hele ketting/route is. Als de externe website, newsserver enz. niet deze nieuwe hoge snelheid aankan, merk je geen verbetering.

Vandaar dat je je kan afvragen: wat heb ik er aan? Waarom doe ik niet een stapje in abonnement terug naar het Alles-in-Eén Plus abonnement (nu: 20Mbps down / 3 Mbps up) à € 49,95 per maand. Het enigste verschil is immers de internet snelheid, met name de download.

Daarom een kleine enquette.