Los bericht bekijken
  #16  
Oud 21 september 2009, 12:56
FullHD1's schermafbeelding
FullHD1 FullHD1 is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 13 september 2009
Locatie: sappemeer @Home
Berichten: 47
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door GibMo Bekijk bericht
Dit is een update van mijn eerder post van 4 september

We zijn inmiddels 7 dagen en 3 klachten e-mails + 3 telefoontjes verder. En, beste lezer, u raadt het al. Ik heb nog steeds geen tv-signaal!!

Ik heb gelukkig wel veel begrijpende medewerkers gesproken waaronder mevrouw ***) en ***) die er allebei geen flauw benul van hebben waarom ik toch maar geen signaal krijg. "Ja meneer, hier staat dat het nog niet is gebeurd met reden onbekend ".

Ik heb nu meerder toezeggingen gekregen dat er met spoed een monteur wordt bijgehaald. Maar de dames krijgen dat dikke luie mannetje kennelijk niet zover dat ie ook daadwerkelijk met zijn dikke in zijn auto gaat zitten om een knopje om te zetten in een verdeelkast.

Al met al wacht ik nu al ruim 3 weken op een tv signaal. En niemand daar weet precies hoe het kan en wanneer het wordt geregeld.

Ik ga in ieder geval het wknd in met de toezegging dat er zeker wel monteurs werken op zaterdag, (niet dat ze iets uitvreten, maar dat terzijde).

Bedankt Ziggo ga zo door!!!

***) modedit : lees de forumregels nog eens; Namen van medewerkers publiceren we niet.


Dan wens ik je veel sterkte, maar ik denk dat je het beste toch naar kantoor kunt rijden. Gewoon brief opstellen, met datum/tijdstip van komst.
Ik vecht al maanden tegen Ziggo, heb ondertussen gesprekken gehad en vergoedingen etc.
Er is mij door Martine Ferment medegedeeld dat ik geen e-mails meer mag sturen aan directie leden. Heb er inmiddels 4 inclusief mobielnummer van iemand.
Maar ik vind dat het toch veel beter moet en kan bij Ziggo dan nu.
Ik blijf het een verschrikkelijk bedrijf vinden terwijl de producten best goed zijn.

Het arrogante stoort mij nog wel het meest van deze organisatie!