Los bericht bekijken
  #1  
Oud 21 september 2009, 10:39
hein's schermafbeelding
hein hein is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 januari 2007
Locatie: heerhugowaard multikabel
Ziggo Internet: power z3 aie
DTV: samsung
Berichten: 135
Standaard is het allemaal nou zoveel sneller?

zo maar eens een gedachtengang, niet dat ik klaag.op zich niks mis mee, maar zoals verwacht, de startpagina opent niet sneller, en ook het lezen van de telegraaf gaat niks sneller.de pagina,s opzich komen niet sneller binnen, athans ik merk daar niets aan.
oke dan maar eens een download, gedaan, ook niks nieuws onder de zon, de news server is nog net zo snel of traag als anders.
oke niet voor een gat te vangen, een gratis proefabbo genomen voor dit weekend, en eens een film van zo,n 4,5 gb gedownload, en ja dan komt de aap uit de mouw, zo,n 5000kB als download en de download was in 15 min binnen.

maar ja, dat houd dus in dat je een payserver moet nemen om er wat mee op vooruit te gaan. en dan lees ik al die verhalen hier over snelheden van 80 en 120 mb waar we heen gaan, tja ik zal wel weer eens de startpagina testen en de telegraaf eens kijken of ze sneller te lezen zijn. oja, ebay.com in de states in niks sneller, maar ja infrastructuur he?


begrijp me goed, niet dat ik ontevreden ben zo is het niet, maar mischien dat je er voordeel bij heb met online videostreaming of zo maar om nu naar het journaal van gisteravond te gaan zitten kijken?

mischien heb ik de goeie site,s niet gevonden en kunnen jullie me opweg helpen naar spetterende progamma,s die via streaming video te bekijken zijn.
het gros van de filmpjes op youtube zijn niet om aan te kijken en van een bedroevende kwaliteit,

ik weet het niet maar het zal nog wel komen?