Los bericht bekijken
  #379  
Oud 20 september 2009, 22:55
TomF's schermafbeelding
TomF TomF is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2009
Locatie: Deventer
DTV: 1x Philips 40PFL8007K/12 en 2x Philips 32PFL7404H/12
Berichten: 425
Standaard

Beste Anoniem,

- Ik zie heus wel dat dat mensen teleurgesteld zijn als hun CAM niet werkt. (Terwijl Philips middels de welbekende sticker op de achterkant van de TV wel die belofte heeft gedaan).
- Ik zie ook dat mensen, waarbij de CAM wel werkt, eigenlijk best tevreden zijn en dat ze erop vertrouwen dat de openstaande issues in de loop der tijd opgelost zullen worden.
- Ziggo kreeg eigenlijk de schuld van het telkens uitstellen van de CAM modules, maar ik gok dat de meeste mensen nu wel inzien dat de firmware van Philips nog niet 'geoptimaliseerd' is.
- Ik weet inmiddels uit eigen ervaring dat de mensen van de Supportafdeling van Philips ook maar wat zeggen.
- Ik snap dat CI+ een nieuwe ontwikkeling is. Maar hier werkt het grotendeels. M'n vrouw vind bijvoorbeeld de workaround voor het ontbreken van Teletekst op de digitale kanalen juist heel erg gemakkelijk. (Ze zapt 'terug' naar de analoge kanalen in de 2000+ range. Daar heb ik de meest bekeken/bekende zenders in gezet)
- Ik bemoei me maar niet met de discussie over wie de verantwoording dient te nemen voor het afschermen van bepaalde content voor kinderen.

Maar ik vind jouw aanwezigheid hier op dit mooie forum wel degelijk een aanwinst/meerwaarde. Jij bent namelijk zo'n beetje het enige aanspreekpunt voor allerlei vragen. Jij bent de enige die enige duidelijkheid kan verschaffen.
Denk bijv. aan de voor komende week aangekondigde firmware-upgrade. Hoe hadden wij dat anders kunnen weten? (Terwijl juist Philips die aankondiging op haar website had behoren te zetten).

Als jij het welbekende bijltje er bij neer zou gooien op dit forum, dan moeten wij maar afwachten.

Ik vind dat jij heel goed werk voor Ziggo doet en ik hoop dat jouw direct-leidinggevende jou onvoorwaardelijk steunt en waardeert.