Discussie: Bug&Wishlist
Los bericht bekijken
  #1009  
Oud 20 september 2009, 20:27
Fietsbel's schermafbeelding
Fietsbel Fietsbel is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 september 2008
Locatie: Rijswijk / Casema
Ziggo Internet: Z1 / Ubee EVW3210
DTV: Humax iHDR-5200c
Berichten: 408
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pietrucci Bekijk bericht
Beetje vreemde reacties van Humax (anoniempje) dat nieuwe functies en wishes worden meegenomen naar een opvolger van de 5050C.
Dit apparaat is toch redelijk recent en nu worden onze wensen dus niet gehonoreerd in onze 5050C maar in een opvolger. M.a.w. bedankt voor jullie opmerkingen en testen, als je wil dat wij jullie wensen honoreren koop je maar een nieuw apparaat! Wij willen niet meer investeren in een apparaat dat nu nog volop in de handel is.
Ik voel mij wel serieus genomen. Met de nadruk op genómen...
Humax is hier ook niet alleen in, WD flikt hetzelfde met hun mediaspeler, ook heel veel reacties vanuit de community over wat er verbeterd kan worden en denk je dat ze er wat mee doen, niet dus ze brengen gewoon een nieuw model uit, zodat de consument weer in de buidel "moet" tasten.

De verwachte levensduur bij allerlei apparaten wordt momenteel door veel fabrikanten flink teruggeschroefd op deze manier. De consument moet alles maar slikken...

Ik mag hopen dat Humax de bug lijst wel grotendeels aanpakt, maar dat moeten we ook nog maar zien gebeuren.

Tevens zou het verwijderen van bestanden sowieso sneller moeten kunnen en die optie zou ook altijd aanwezig moeten zijn ook al neemt het apparaat op dat moment op.

Ik heb de 5050C ook nog steeds niet gekocht en zal dit ook niet eerder doen totdat de mislukte opnames bug er uitgehaald is.