Los bericht bekijken
  #30  
Oud 20 september 2009, 20:11
Schizo007nl's schermafbeelding
Schizo007nl Schizo007nl is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 september 2009
Locatie: Goirle, Ziggo
Ziggo Internet: -
DTV: Humax IR-Fox C, Humax IRHD 5000c
Berichten: 130
Standaard

Wat mij erg verbaasd is dat de mensen hier allemaal wel klagen over ja ik heb een W-model gekregen, en dat is mij toen niet verteld dat alleen de P modellen zouden gaan werken.. Wat mij betreft is verkeerd voorlichten ook een belachelijk argument, want zoiets kun je toch nooit bewijzen! Dus nu kan Pietje die zijn TV op de dag van de release heeft gekocht gaan zeggen dat de Ziggo module niet werkt, terwijl de verkoper zei van wel!!

Enig idee dat dit W en P verhaal nog niet zolang speelt als dat de B650 etc. op de markt zijn? Dit is pas later duidelijk geworden en nu gooit ineens elke consument het op het feit verkeerd voorgelicht te zijn!

Erg makkelijk om altijd maar de schuld in de schoenen van de verkoper of fabrikant te schuiven.. maar als je een tv verkoopt dan mag ik toch verwachten dat je op z'n minst weet wat je wilt kopen en dat je niet zomaar iets koopt..

Begrijp me niet verkeerd.. ik ben het absoluut niet eens met de manier van handelen m.b.t. Samsung! Twee verschillende typenummers aan een model toekennen is verwarrend.. Maar een winkel is de dupe van een fabrikant.. En niet andersom! En daardoor ook de consument!
__________________
Verkoper KTV/Satelliet