Los bericht bekijken
  #10  
Oud 20 september 2009, 16:39
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
....Zoals te zien is in bovenstaande afbeelding bevat het Zenderoverzicht kanaal nog steeds een verwijzing naar een private data stream. Dat is de firmware data stream voor vermoedelijk de Neotion CI+ CAM. Misschien vindt de Panasonic dat niet leuk en probeert die telkens eerst uit te vogelen wat voor een soort data er in die stream zit?
Aan de "buitenkant" geeft de Panasonic in deze situatie geen problemen.

Citaat:
Vertoont de Panasonic misschien ook vreemd gedrag bij het Ziggo TV kanaal? Bij dat kanaal zit tegenwoordig namelijk ook een verwijzing naar een private data stream, namelijk de firmware data stream voor vermoedelijk de SMiT CI+ CAM:
Dit kanaal geeft idd wel beeld, echter het kanalen kiezen met de numerieke toetsjes, zoals eerder beschreven bij het zenderoverzichtskanaal lukt idd op dit moment niet op het Ziggo TV-kanaal. Jammer dat ik niet zo gis was om dit een paar dagen eerder ook te checken. Maar goed, we zien nu wel mooi waar mogelijk het probleem schuilt.

Citaat:
Of dit trouwens de definitieve oplossing of een tijdelijke oplossing is weet ik niet. Daarvoor zal je terugkoppeling van Ziggo moeten zien los te peuteren.
Wie weet, ik hoop het met je, ergens moet je toch weer met een schone lei kunnen beginnen?
__________________
BenJ