Los bericht bekijken
  #9  
Oud 20 september 2009, 15:42
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ Bekijk bericht
Gister was het overzicht weer te bekijken en verslikt de box zich nog steeds, vandaag was het intoetsen van de kanaalnummers weer werkzaam. Is de verwijzing/firmware niet meer aanwezig of is het nu opgelost?
De Video en Audio streams van het Zenderoverzicht kanaal zijn weer terug en de Program Map Table (PMT) verwijzingen zijn daar uiteraard op aangepast:Zoals te zien is in bovenstaande afbeelding bevat het Zenderoverzicht kanaal nog steeds een verwijzing naar een private data stream. Dat is de firmware data stream voor vermoedelijk de Neotion CI+ CAM. Misschien vindt de Panasonic dat niet leuk en probeert die telkens eerst uit te vogelen wat voor een soort data er in die stream zit?

Vertoont de Panasonic misschien ook vreemd gedrag bij het Ziggo TV kanaal? Bij dat kanaal zit tegenwoordig namelijk ook een verwijzing naar een private data stream, namelijk de firmware data stream voor vermoedelijk de SMiT CI+ CAM:Mijn Humax IR-FOX en mijn DVB-C PC-TV kaart weten in ieder geval weer het onderstaande Zenderoverzicht te tonen:Of dit trouwens de definitieve oplossing of een tijdelijke oplossing is weet ik niet. Daarvoor zal je terugkoppeling van Ziggo moeten zien los te peuteren.