Los bericht bekijken
  #49  
Oud 20 september 2009, 14:17
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Er is geen originele fabrieksoftware. Cisco levert alleen de drivers, OpenTV maakt een speciale versie voor Ziggo, Irdeto maakt een speciale glue laag en een Nederlandse leverancier van OpenTV applicaties levert de Iguide. De gehele Iguide is gebouwd op basis van Ziggo specificaties en dat geldt ook voor het operator specifieke deel van OpenTV. Kortom er bestaat geen originele fabriekssoftware.
Anoniem, sorry, maar dat lijkt me iig voor de firmware gewoon niet waar. Zowel gezien eerdere uitspraken van mensen van de VOD helpdesk hier als het feit dat de originele handleiding van Cisco features noemt die de Ziggo versie niet heeft. Los daarvan wordt dat ding natuurlijk niet alleen in Ziggo gebied verkocht. Wellicht is het wel waar voor de Smartguide software etc, dat is waarschijnlijk meteen de reden dat die zo bagger werkt.

Nee, ik heb echt het idee dat het knoeien door Ziggo aan de software de instabiliteit veroorzaakt.

Nogmaals: tot de laatste Smartguide upgrade had ik dus bijna nooit vastlopers. Nu dagelijks.

En terug naar fabrieksinstellingen haalt niets uit (behalve het wissen van alle geagendeerde opnames ). Uiteraard al geprobeerd.

Als Ziggo ooit een succes wil maken van iTV zou ik zeggen: alle Cisco's recallen voor een ander apparaat of gewoon niet zelf aan de software willen sleutelen.
En ik hoef neem ik aan mensen er niet aan te herinneren dat UPC het hele iTV gebeuren nu al een paar jaar werkend heeft. Bij UPC toen ik daar nog klant was ook nooit problemen gehad met crashende decoders of iTV servers die down waren.