Los bericht bekijken
  #3  
Oud 19 september 2009, 17:25
Vijver's schermafbeelding
Vijver Vijver is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 juli 2009
Locatie: Utrecht
Ziggo Internet: AIE Extra Arris TM702B D-Link Dir-655
DTV: Humax IRHD-5000C & Humax IR- Fox C
Berichten: 2.231
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MrDroopy Bekijk bericht
Je zou er bijna lid voor worden.... Maar zonder gekheid, eindelijk lijkt het HD virus aan te gaan slaan in Hilversum en gaan we ook daadwerkelijk af en toe HD zien op de drie publieke netten die nu al een behoorlijk tijdje vrijwel uitsluitend SD staan te sturen met HD bitrate. Dat laatste is vooral te merken als je wat opneemt: middelmatige beeldkwaliteit en toch je harde schijf heel snel vol.

Gelukkig staan daar nu Beagle, Rail Away en dus ook Planet Earth op de rol en is er in ieder geval een paar keer per week iets op TV dat toch wat beter gebruik maakt van de mogelijkheden die HD biedt, dan een uitzending van Tom Egberts zijn stropdas met een heel strak ruitjesmotief.

Ik zeg en voor EO en VPRO, en ook een beetje voor AVRO die in ieder geval pogingen doet.
Dat van Beagle wist ik helemaal niet. Zat ik afgelopen zondag gewoon analoog te kijken op een klein toestelletje bij mijn bed. Morgen in de herkansing. Buiten dat het in hd wordt uitgezonden, een fantastisch initiatief van de vpro. Rail away ga ik zeker ook kijken. Planet earth bij wijze van test, die heb ik in alle mogelijke varianten op de harde schijf staan.