Los bericht bekijken
  #7  
Oud 19 september 2009, 17:14
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Uiteraard mag je fouten melden, alleen de wijze waarop wordt niet door iedereen bij Ziggo gewaardeerd, met het resultaat dat het soms averechts werkt.
De wijze waarop Ziggo omgaat met aangemelde fouten en problemen wordt door mij weer niet gewaardeerd, met het resultaat dat mijn toon in de loop der jaren steeds harder is geworden. Het maakt niet uit met wie je bij Ziggo communiceert en wat voor informatie je aandraagt, het ligt volgens Ziggo altijd aan andere partijen of aan de klant zelf. Dat zorgt er in ieder geval voor dat ik mij als klant niet serieus genomen voel.

Vanaf de eerste dag dat Casema en Multikabel worden samengevoegd geef ik aan dat de beeld kwaliteit er op achteruit is gegaan, wat ik wijt aan gerommel aan de bitrates. Was jij niet degene die mij altijd ervan probeerde te overtuigen dat ik mezelf dat maar inbeelde en dat ik eigenlijk gek was? Zodra ik ook maar ergens het woord bitrate liet vallen was je er als de kippen bij om toch maar vooral aan te geven dat Ziggo niet zat te rommelen aan de bitrates. En nu geef je weer aan dat de verschillen in de bitrates tussen Ziggo/Casema/Multikabel en Ziggo/@Home zijn opgelost. Ik nie begrijp nie. Er was toch niets mee aan de hand?

EPG informatie is ook zo'n jarenlang voortslepend heet hangijzer geweest in onze discussies. In plaats van dat het beter werd bij Ziggo/Casema/Multikabel ging het op een gegeven moment zelfs ook nog verder achteruit qua inhoud. Onmiddelijk wist je te melden dat het lag aan verschillen in de aanlevering, terwijl in de weken daarop wel duidelijk werd dat Ziggo/Casema probeerde om de hoeveelheid beschrijvende tekst in te perken of in ieder geval zodanig te formateren dat de aanvullende informatie aan het einde van de beschrijvende tekst kwam. Kennelijk allemaal vanwege het niet ondersteunen van meer dan één pagina tekst door de Cisco, wat toch wel weer een aardige inschatting van de werkelijke problematiek mijnerzijds lijkt te zijn nu de nieuwste Guide firmware update voor de Cisco ook scroll functionaliteit heeft gekregen. Verwacht je dan dat ik me nog positief ga uitlaten over de hele gang van zaken? Het lijkt mij dat het de hoogste prioriteit moet hebben bij een fusie bedrijf om ervoor te zorgen dat alle klanten dezelfde waar voor hun geld krijgen, en dan vind ik het triest dat ik uberhaupt dergelijke zaken moet aankaarten en er ook nog eens keer op keer op moet blijven hameren om dat gedaan te krijgen.

Citaat:
Het zou daarnaast ook niet verkeerd zijn, als je jezelf ook eens positief uitlaat als het wel opgepakt wordt of eens wel goed gaat.
Ik heb de afgelopen week weer diverse punten aangekaart en weet ondertussen ook dat sommige zijn opgepakt en gecorrigeerd. Waarom weet ik dat? Ik zie immers geen terugkoppeling van Ziggo(/Casema) in die topics dat ze de punten in onderzoek hebben en ook geen terugkoppeling dat Ziggo(/Casema) bepaalde punten heeft opgelost. Ik weet dat alleen maar omdat ik zelf af en toe eens kijk of Ziggo al genegen is geweest om iets aan die fouten te doen. Als Ziggo dan geen terugkoppeling geeft op de aangemelde punten, waarom zou ik dat dan wel doen? Sterker nog, de kans bestaat dat wanneer ik meld dat er iets is opgelost dat Ziggo dan achteraf toch beweert dat er helemaal niets mis was en ik het verkeerd gezien had. Want Ziggo maakt immers nauwelijks fouten en ik zou alleen maar bezig zijn om Ziggo zwart te maken met meldingen van niet bestaande punten.

Als Ziggo wil dat ik voortaan ook meld dat een probleem goed is opgelost, laat Ziggo dan eerst even melden dat Ziggo een probleem heeft opgelost. Dan verifieer ik dat en bedank jullie vriendelijk voor de moeite. Misschien verandert mijn toon ook als ik merk dat er met Ziggo toch wel eerlijke en oprechte interactie mogelijk is. En dat geldt uiteraard niet alleen voor de zaken die ik aanmeld, maar voor alle door Ziggo klanten gemelde problemen.