Los bericht bekijken
  #349  
Oud 19 september 2009, 14:47
Mark69's schermafbeelding
Mark69 Mark69 is offline
Member
 
Geregistreerd: 1 september 2009
Locatie: Gorinchem Casema
Ziggo Internet: Alles-in-een-plus
DTV: Samsung / Philips CI+ 37PFL9604 (FW..26.066.0)
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Tenslotte kies je zelf voor het risico van een TV te kiezen die niet goedgekeurd is, wel erg makkelijk om dan ziggo als schuldige aan te wijzen.

Beste Anoniem, dit vind ik dan wel erg makkelijk. Philips is de eerste die openlijk de CI+ ambitie heeft uitgesproken. Als je in de maanden daarvoor dan een TV koopt, bijvoorbeeld omdat de oude kapot is, en je let op CI+, omdat je juist een officieel goedgekeurde module in je TV wilt hebben, dan kies je voor een leverancier die aankondigt dit te gaan ondersteunen. Als dan op de doos ook nog eens staat bij DVB-C: " NL Ziggo" , dan mag je als consument er toch van uitgaan, dat je het juiste toestel hebt gekocht.

Of dat dan de fout is van Philips of niet. De consument handelt in vol vertrouwen in twee Nederlandse bedrijven ZIggo en Philips, waar hij korte lijnen tussen verwacht en geen gekibbel. Volgens mij zijn er aan beide kanten fouten gemaakt, waaronder een belofte om te lanceren eind mei tegenover een uiteindelijke uitlevering van CAM modules in september.

Wat je verder ook van Philips vindt, zij promoten volop CI+, wat ik op internet Sony en Samsung nog niet heb zien doen. Dit zou toch Ziggo ook moeten helpen in de strijd tegen Digitenne, want in de winkel wordt bij CAM modules tot deze maand telkens gezegd, dat het alleen werkt met Digitenne.

Ik begrijp, dat jij ook soms gek wordt van al het gedoe, maar laten we kijken hoe dit zich snel oplost in plaats van de consument verwijten dat hij een gepromoot product koopt.

Ik ben blij, dat er op deze site door jou tenminste af en toe een verdere inkijk wordt gegeven, die verder gaat dan de officiele Ziggo-site, want daar staan wel de uiteindelijke resultaten, maar worden de verwachtingen vind ik slecht gemanaged.

Overall ben ik een tevreden Ziggo gebruiker: internet nog geen 20Mbs gehaald, maar het is wel sneller dan daarvoor. Wel af en toe storing.
Digitaal TV buiten de cam module gedoe, werkt het prima. Telefoon: nooit een probleem gehad.

Kortom laten we niet alleen de negatieve aspecten belichten.