Los bericht bekijken
  #346  
Oud 19 september 2009, 14:26
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.033
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stella Bekijk bericht
Beste Pio,

Volgens mij experimenteert niemand met de Ziggo module. Ik zou niet weten hoe. Het grappige is dat de Ziggo module zogenoemd out of the box direct werkte met mijn Philips tv en dat de module er twee dagen later mee stopte. Rarara hoe kan dat. Dit komt op zeker bij Ziggo vandaan, sterker nog ik denk dat als ik een andere nieuwe module krijg zonder update, deze weer werkt totdat Ziggo er vervolgens 's nachts weer een update uitgooid. Ik woon in Den Haag en vermoedelijk kwam onze regio als één van de eerste in aanmerking voor een update.
Dit zet je toch te denken en volgens mij is Philips hier echt niet blij mee. In eerste instantie stonden er wel Philips televisies op de lijst van Ziggo, die compatibel waren met genoemde module. Door onderling gekonkel zijn de Philips televisies plots verdwenen van deze lijst. Je zou haast denken dat de Ziggo's update opzet is... Al met al zijn wij als consument hiervan de dupe.
Philips heeft NOOIT op de lijst gestaan met goedgekeurde modellen. Verder zijn de CI+ features waarschijnlijk later geactiveerd dan het beschikbaar komen van de modules in de winkel. Als je module aanvankelijk wel functioneerde en later niet meer dan moet ik helaas concluderen dat je ook een Philips TV bezit met een authenticatie bug. Tenslotte kies je zelf voor het risico van een TV te kiezen die niet goedgekeurd is, wel erg makkelijk om dan ziggo als schuldige aan te wijzen.