Los bericht bekijken
  #343  
Oud 19 september 2009, 12:48
neorej's schermafbeelding
neorej neorej is offline
Member
 
Geregistreerd: 9 september 2009
Locatie: wormer
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stella Bekijk bericht
Beste Pio,

Volgens mij experimenteert niemand met de Ziggo module. Ik zou niet weten hoe. Het grappige is dat de Ziggo module zogenoemd out of the box direct werkte met mijn Philips tv en dat de module er twee dagen later mee stopte. Rarara hoe kan dat. Dit komt op zeker bij Ziggo vandaan, sterker nog ik denk dat als ik een andere nieuwe module krijg zonder update, deze weer werkt totdat Ziggo er vervolgens 's nachts weer een update uitgooid. Ik woon in Den Haag en vermoedelijk kwam onze regio als één van de eerste in aanmerking voor een update.
Dit zet je toch te denken en volgens mij is Philips hier echt niet blij mee. In eerste instantie stonden er wel Philips televisies op de lijst van Ziggo, die compatibel waren met genoemde module. Door onderling gekonkel zijn de Philips televisies plots verdwenen van deze lijst. Je zou haast denken dat de Ziggo's update opzet is... Al met al zijn wij als consument hiervan de dupe.
gecertificeerd of niet, maakt volgens mij helemaal niks uit.
Waarom zou Ziggo Philips boycotten? certificatie heeft volgens mij niks te maken met of je wel digitaal mag kijken of niet, ik keek namelijk ook via een niet gecertificeerde decoder, en deze werkt ook nog steeds, (ook Philips)

lees de disclaimer:
http://blob.ziggo.nl/dynamic/NL_HOME...tie_CIplus.pdf

met name punt 4

groeten Jeroen