Los bericht bekijken
  #6  
Oud 19 september 2009, 02:32
Bullet NL's schermafbeelding
Bullet NL Bullet NL is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 28 april 2008
Locatie: Groningen/@Ziggo Noord/Oost
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra 120/10Mbit, Ubee EMV3200B, D-LINK DIR 855
DTV: Digtaal TV Totaal, HD Pakket & Eredivisie Live, Humax 5050C, Samsung DCB-H360RA, Smit CI+
Berichten: 2.328
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Schizo007nl Bekijk bericht
Wat je stelt is een redelijke eis, maar een kabelaansluiting is niet in alle gevallen mogelijk voor een verkooppunt. En dan nog, er zijn nu al wisselende berichten over de werking van de CI+ CAM module, bij de ene 42PFL8404 wel en de andere weer niet. Dus ook daar is in feite geen pijl op te trekken, ik merk dat je weinig vertrouwen hebt in de retail, maar je moet ook begrijpen dat zij aan het einde van de keten zitten en dus modellen krijgen toegestuurd, die ook niet zomaar teruggestuurd kunnen worden.. (dan neem ik even Samsung als voorbeeld met hun W en P modellen)

Als jij op het typesticker ziet staan, 42PFL8404H/12 of welk type dan ook, en deze staat op de gecertificeerde lijst, dan mag je er van uitgaan dat dit ook zal werken.. Hiervoor kun je dan je verkooppunt, Ziggo, de fabrikant of internet raadplegen als je niet uit de installatie komt!
Het feit dat de ene 42PFL8404 wel werkt en de andere niet heeft met de productie datum te maken, distributeurs zitten met hun voorraad, deze zal verkocht moeten worden. Het grote verschil tussen mogelijk wel of niet werken zit in de firmware van het toestel. Deze is via een USB disk de te updaten. Raadpleeg hiervoor de handleiding of kijk op www.phillips.nl onder support.