Los bericht bekijken
  #5  
Oud 18 september 2009, 23:52
Schizo007nl's schermafbeelding
Schizo007nl Schizo007nl is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 september 2009
Locatie: Goirle, Ziggo
Ziggo Internet: -
DTV: Humax IR-Fox C, Humax IRHD 5000c
Berichten: 130
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cam de groot Bekijk bericht
Dat is zeker niet de bedoeling, alleen vraag ik me af of Philips (een van de wereldmerken met een afzet van tv's in nederland die nihil is ten opzichtte van de werelwijde omzet op bruingoedgebied) zich door Ziggo de wet laat voorschrijven.

Uiteindelijk zal tellen dat het werkt of niet werkt. Ik zit niet te wachten op een tv met een Ziggo sticker, waarvan de houdbaarheid maar beperkt is (zie disclaimer). Ik zit te wachten op een tv met een CI+ slot die werkt. Er is geen handelaar die mij een tv verkoopt zonder dat ik zie dat hij werkt met de CI+ kaart op het Ziggo netwerk. Of die tv in de lijst voorkomt, doet er voor mij totaal niet toe.

Als dus Philips bij de dealers een groep tv's kan neerzetten die het gewoon doen met de CI+ kaart van Ziggo, dan is dat wat mij betreft best een redelijke optie. En ik denk dat Philips daar totaal geen imagoschade van hoeft te ondervinden.
Wat je stelt is een redelijke eis, maar een kabelaansluiting is niet in alle gevallen mogelijk voor een verkooppunt. En dan nog, er zijn nu al wisselende berichten over de werking van de CI+ CAM module, bij de ene 42PFL8404 wel en de andere weer niet. Dus ook daar is in feite geen pijl op te trekken, ik merk dat je weinig vertrouwen hebt in de retail, maar je moet ook begrijpen dat zij aan het einde van de keten zitten en dus modellen krijgen toegestuurd, die ook niet zomaar teruggestuurd kunnen worden.. (dan neem ik even Samsung als voorbeeld met hun W en P modellen)

Als jij op het typesticker ziet staan, 42PFL8404H/12 of welk type dan ook, en deze staat op de gecertificeerde lijst, dan mag je er van uitgaan dat dit ook zal werken.. Hiervoor kun je dan je verkooppunt, Ziggo, de fabrikant of internet raadplegen als je niet uit de installatie komt!
__________________
Verkoper KTV/Satelliet