Los bericht bekijken
  #30  
Oud 18 september 2009, 23:16
Schizo007nl's schermafbeelding
Schizo007nl Schizo007nl is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 september 2009
Locatie: Goirle, Ziggo
Ziggo Internet: -
DTV: Humax IR-Fox C, Humax IRHD 5000c
Berichten: 130
Standaard

Als fulltime verkoper KTV/Satelliet, schaam ik mij voor de gemiddelde verkopers in allerhande winkels.. Als ik zie en hoor hoe verkopers in bijvoorbeeld een MediaMarkt met klanten omgaan en hun informatie, dan snap ik echt niet dat hun verkoopleiders die verkopers behouden..

Zelf werk ik bij Saturn in Tilburg, het betere zusje van MediaMarkt, maar ik en mijn collega's zijn echt volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen en technieken.. en weet iemand het even niet.. dan zeggen we tegen de klant, dat vraag ik even na bij mijn collega.

Communicatie en kennis is essentieel voor verkopers, zeker in de elektronica, want die ontwikkelingen gaan al zo snel.. Kleine moeite om 's avonds thuis, of op je werk, gewoon te lezen over de mogelijkheden van toestellen. En de accountmanagers/vertegenwoordigers komen niet voor niets naar ons filliaal, dan kun je ze toch gewoon alles vragen..

Erg jammer dat er zoveel SLECHTE verkopers in de retail werken.. Ik denk dat ik binnenkort maar weer eens wat verkopers bij de MediaMarkt of IT's ga vervelen met allerlei vragen, zo kom je er vanzelf achter of ze echt iets weten.. of uit hun nek kletsen!


Aan alle gedupeerde consumenten, mijn nederig excuus voor mijn debiele mede-verkopers!
__________________
Verkoper KTV/Satelliet