Los bericht bekijken
  #39  
Oud 18 september 2009, 20:01
Witchfinder's schermafbeelding
Witchfinder Witchfinder is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 24 augustus 2009
Locatie: Groningen @home
Ziggo Internet: Alles-in-1
DTV: Samsung HD DCB-H380R
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dutchnicky Bekijk bericht
Volgens mij wordt het tijd dat Peppes een andere provider gaat zoeken. Jeetje wat een onvrede. Ik kan me al voorstellen hoe deze persoon doet als hij probeert een oplossing vraagt bij de klantenservice.

Hier een tevreden klant. Realistisch blijven en wetende dat Ziggo ook maar zijn best doet om iedereen tevreden te houden. Als er bij mij eens problemen of vragen zijn, dan wordt dit door de klantenservice netjes opgepakt en uitgelegd.

Ziggo toppie
Ik raad ook iedereen die dezelfde structurele problemen heeft met Ziggo gewoon een andere provider te nemen. Dat is de enige manier om Ziggo het te laten voelen.

Het gaat er niet om dat mensen positieve ervaringen hebben met Ziggo of dat men tevreden is, in welke ratio dan ook. Je betaalt voor een produkt/diensten, dus is het niet meer dan normaal om klanten tevreden te houden.

Het gaat erom hoe men omgaat met klachten en klanten die problemen hebben (speciaal als ze zijn veroorzaakt door Ziggo zelf). Al is het maar 1 klacht/klant.

Volgens mij ben jij degene die onrealistisch is door te roepen dat Ziggo er alles aandoet om al hun klanten tevreden te houden. Dat jij een positieve ervaring hebt wil niet zeggen dat iedereen dat heeft. Hoe kom je aan die "wijsheid"? Het internet staat vol met klachten over Ziggo...

Nogmaals, positieve ervaringen/tevreden klanten zijn niet relevant, want daar betaal je immers voor. Het is leuk voor die mensen, en als mijn produkt goed zou werken en als ik serieus was genomen door de klantenservice dan was ik ook tevreden...

Maar ik zou NOOIT reageren op ontevreden klanten met de mededeling dat ik tevreden ben dus Ziggo doet er alles aan om alle klanten tevreden te houden. Daar help je niemand mee, je steekt alleen Ziggo onterecht een veer in de kont. Werk je soms bij Ziggo?