Los bericht bekijken
  #13  
Oud 18 september 2009, 17:41
arnold's schermafbeelding
arnold arnold is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 augustus 2007
Locatie: Julianadorp (Multikabel)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra / Arris / Dlink Dir-855
DTV: C+ (2x)
Berichten: 14
Standaard geen TV en internet na werkzaamheden

Ik herken dit beeld zo goed, want Ziggo had in de wijkkast bij mijn zoon werkzaamheden uitgevoerd. Daarvan had hij keurig een brief gehad. Alleen de data waren verkeerd. Werkzaamheden waren een week later gepland, maar ja. Na de werkzaamheden hadden drie van de 7 aansluitingen geen TV en geen Internet. Hij heeft met zijn mobiele telefoon Ziggo gebeld maar moest inderdaad maar afwachten. Toen ik belde werd een monteur toegezegd, maar die kwam niet.

Uiteindelijk zaterdag weer gebeld en ik kreeg toen een helpdeskmedewerkster die wel hart vooor haar werk had. Zij zag dat de drie nog steeds geen aansluiting hadden en plande een monteur in. Ook stuurde zij een e-mail naar planning met het verzoek direct na het weekend een monteur te sturen en beloofde e.e.a. in de gaten te houden. Op maandag belde planning dat er een monteur beschikbaar was. Bleek dat de monteur die werkzaamheden eerder had uitgevoerd vergeten was de verbindingen weer actief te maken. Hij heeft bijna een week zonder TV en internet gezeten omdat een monteur niet even controleerde of alle stekkers weer waren aangesloten. Inmiddels heb ik wel een verzoek om restitutie voor hem naar Ziggo gestuurd.

Krijg ik vandaag twee e-mails dat ik vanmorgen een gesprek zou hebben gevoerd met Ziggo en dat ik € 30,00 terug zou krijgen. In de tweede e-mail stond dat ik een nieuwe smartcard kon aanschaffen op kosten van Ziggo. Nou ik heb niet gebeld en navraag leverde mij ook geen verdere informatie op want men kon er niets van terug vinden.

Laatst gewijzigd door arnold; 18 september 2009 om 18:23