Los bericht bekijken
  #4  
Oud 18 september 2009, 16:49
FullHD1's schermafbeelding
FullHD1 FullHD1 is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 13 september 2009
Locatie: sappemeer @Home
Berichten: 47
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArChie Bekijk bericht
Het wil de digitale TV afdeling van Ziggo maar niet lukken om een foutloze gebruikershandleiding Digitale TV op te leveren. Gaan ze niet de fout in met de te gebruiken netwerk ID's in de diverse regio's dan weten ze wel weer een verkeerde afbeelding te plaatsen waardoor het op de juiste manier insteken van de smartcard in de voor Ziggo geschikte CI+ CAM bij een hoop klanten verkeerd zal gaan.

Op pagina 11 van de "Handleiding digitale televisie van Ziggo v1.3" wordt de volgende foute afbeelding getoond:De smartcard moet echter als volgt worden ingestoken:Kunnen ze bij Ziggo niet iemand inhuren of in dienst nemen die beschikt over kennis, kunde en inzicht op het gebied van digitale TV? Die persoon kan dan onder andere dergelijke publicaties controleren op correctheid zodat niet iedere keer de helpdesk lastig gevallen hoeft te worden met volstrekt onnodige telefoontjes van klanten die door fouten in handleidingen van Ziggo op het verkeerde been worden gezet. Straks krijgt de directeur Klantenservice weer de zwarte piet toegeschoven omdat de technische afdelingen niet in staat zijn om hun werk goed te doen.


Heb geen hoge pet op van Ziggo, het is en blijft behelpen.
Zolang er mensen werken die geen binding hebben kunnen ze morgen weer weg zijn.
De helft van de medewerkers heeft geen kaas gegeten van techniek en is absoluut niet in staat mensen fatsoelijk te berichten.
Ik ben ervaringsdeskundige en is gestaafd op ervaring.
Directeur klantenservice Martine Ferment heeft het niet zo druk met de materie hoor, als opvolger van Joop Evers is er nog weinig verbetering te bespeuren.