Los bericht bekijken
  #2  
Oud 18 september 2009, 13:34
Weakling's schermafbeelding
Weakling Weakling is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 augustus 2009
Locatie: Tilburg @Home
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door johnzon Bekijk bericht
Ik heb een Humax 5050 aangeschaft maar ik kan bij bijvoorbeeld bestandsbeheer opgenomen bestanden niet verwijderen of verplaatsen. De opties zijn licht grijs en ik krijg ze niet geactiveerd? Hetzelfde heb ik bij instellingen voor oa USB. Ook daar kan ik niet bij omdat de keuze licht grijs is. De handleiding geeft hier geen uitsluitsel over weet iemand hoe je dit kan verhelpen?
USB is bij mij ook grijs, misschien moet er een USB in zitten voordat je die optie kunt gebruiken? Maar dat weet ik niet zeker.
Citaat:
Mbt grijze opties had ik ook dat ik twee programma's aan het opnemen was en een ander keek. Ik kon toen niet naar ned 1,2,3 rtl4 en nog wat andere zenders kijken maar wel op rtl5, sbs 6 enz. sommige zenders waren in het overzicht ook weer licht grijs. ik kreeg ook een melding dat ik niet kon kijken omdat er een timer opname liep. ik kon het niet uit de handleiding halen.
Je gebruikt beide tuners voor de opnamen en zenders zitten bij elkaar in een blok. Daardoor kun je sommige zenders niet meer bekijken als je een zender uit hetzelfde blok aan het opnemen bent. Zo heb ik het tenminste altijd begrepen.