Los bericht bekijken
  #11  
Oud 18 september 2009, 12:12
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.310
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Witchfinder Bekijk bericht
Update:

Heb toch nog maar eens vanmiddag om 16.30u gebeld, dit keer wel een redelijke medewerker ad lijn die wist waar hij het over had...er zou een monteur langs komen tussen 1700-2200u...niet gekomen, niet gebeld...nada noppes niente...

Kortom, gewoon een wanboel...leuk voor mensen met positieve ervaringen, maar helaas heb ik ze nog niet gehad met Ziggo...nog steeds geen kabelsignaal en gewoon genegeerd

edit: ook nog een antwoord op mijn klacht: ik moet mijn huisinstallatie testen (terwijl ik al heb aangegeven wat het probleem is, wijkkast geknoei, mijn kabel is afgesloten)...mijn huisinstallatie is prima in orde!

Heb dit ook gehad.
Bellen: monteur is niet geweest,kabel installatie is in orde,storing is ontstaan nadat er werkzaamheden waren geweest.
Heb gedreigd zelf de kast open te slopen en mezelf aan te sluiten.
De dame gevraagd dit te noteren.
Naam van de dame gevraagd en gezegd dat ik haar verantwoordelijk stel voor de melding en bij een klacht van Ziggo dat ik de kast opengesloopt heb om mezelf dan maar aan te sluiten ALS er geen monteur komt,ik verwijs naar haar omdat ik netjes de klacht aangemeld heb en niemand er iets mee wil doen.
Had diezelfde middag nog beeld.
Wat is je postcode ?

Misschien heb je een dvb-T televisie, een stuk blank koperen draad ( bv binnenkern van coax aan een pluk monteren (alleen binnenkern) en je kan waarschijnlijk ned 1,2 en 3 wel ontvangen.
Anders: naar KPN winkel, digitenne proefpakketje voor een maand bestellen,dan heb je in elk geval beeld tot iemand wel langs wil komen,wel binnen die proefmaand uiteraard.
__________________
Voorkomen is beter dan genezen,de negeerlijst is dan al snel juist de goede sfeer lijst... voor als echt niets meer helpt.. Vanish !

Laatst gewijzigd door G.bruiker; 18 september 2009 om 12:22