Los bericht bekijken
  #10  
Oud 18 september 2009, 08:34
Floortje_doortje's schermafbeelding
Floortje_doortje Floortje_doortje is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 september 2009
Locatie: Voorburg Casema
Berichten: 5
Standaard

Het zou idd zo maar kunnen zijn dat het toeval is. Ik had eerst een ip adres in de 93 range en nu in de 84 (of andersom ... weet ik even niet meer). Daarna mn MAC adres weer teruggezet en nogmaals een ander ip gekregen anders dan het eerste.

Excalibur, ik snap je punt maar vond toch het advies een erg prettig advies, of het nu werkt of niet. Ik probeer liever zelf het eea te knutselen dan dat ik op de ziggo helpdesk moet wachten

Iemand interesse in het geniale helpdesk antwoord ??

Geachte

Na grondige analyse van het signaal op uw aansluiting heb ik geconcludeerd dat er sprake is van een individueel signaalprobleem. De oorzaak van dit probleem kan van buitenaf afkomstig zijn, maar kan zich ook in de huisinstallatie bevinden. Controleert u of de modem hoofdaansluiting van uw woning staat aangesloten met de bijgeleverde onderdelen, en of alle aansluitingen goed contact maken.

Heeft u alle aansluitingen gecontroleerd, dan wil ik u adviseren om telefonisch contact op te nemen met onze Klantenservice voor verdere analyse. Als blijkt dat er een monteur nodig is om het probleem op locatie te onderzoeken, kunt u met één van de medewerkers een monteurafspraak maken.

***)
Afdeling Klantenservice

***) modedit: Geen namen van medewerkers; Zie de forumregels

Laatst gewijzigd door mod-1; 18 september 2009 om 15:55