Los bericht bekijken
  #36  
Oud 18 september 2009, 05:05
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door peppes Bekijk bericht
Voor een dubbeltje op de eerste rang?? Ik dacht dat 194.- in de maand IETS anders was??
194 euro per maard..? Ik weet niet wat voor superpakket jij dan afneemt waarmee je op dit bedrag per maand komt, maar volgens mij klopt dit bedrag niet en ben je nu sterk aan het overdrijven.

Ik ben het echter wel met Sjaool eens over de verhouding tevreden/ontevreden klanten. Jij zet dat naar als 1:10, ofwel 10 ontevreden klanten tegen 1 tevreden klant. Zeer sterk overdreven en is ook niet een reëel getal.

De verhouding is in elk geval anders om, tegen elke ontevreden klant staan meerdere tevreden klanten. In welke verhouding, dat blijft gissen, maar ik denk dat het eerder in de buurt komt van 1:20.

Enfin, het lost jou probleem niet op, en ik begrijp dat het heel vervelend is, maar wel reëel blijven ipv deze overdreven reacties die je plaatst. Ik snap dat je waarschijnlijk je argumenten kracht bij probeert te zetten, maar dat je beter op een andere, betere manier doen.

En als je zo mega ontevreden bent over Ziggo als dat je hier toont, waarom ben je dan nog klant van Ziggo? Als je echt zo ontevreden bent als je hier laat blijken dan moet je opzeggen en overstappen naar een andere provider. Dan ook achter je eigen woorden staan en Ziggo de rug toekeren, en daarnaast zul jij bij Ziggo toch nooit meer een goed gevoel hebben.
__________________


Laatst gewijzigd door Excalibur; 18 september 2009 om 05:19