Los bericht bekijken
  #34  
Oud 18 september 2009, 02:21
peppes's schermafbeelding
peppes peppes is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 augustus 2008
Locatie: groningen
Ziggo Internet: Alles in 1. 200 MB internet. Horizon
DTV: Horizon
Berichten: 74
Standaard

Als je van 12 juni tot en met 12 september zit te wachten op een tuner die volgens de verkoper van ziggo binnen 5 dagen binnen zou zijn, denk ik dat JIJ ook na 3 maanden zou zeggen oke dan haal ik hem wel op bij media markt. Hetgeen NIET wegneemt dat men dan een SCHRIFTELIJKE toezegging over de terugbetaling van mn geld ineens aan hun laars kunnen lappen en me nu in 24 termijnen kunnen gaan terug betalen!!

Overigens is natuurlijk WEL al ALLE abonnements geld vanaf eind juni van mijn rekening afgetrokken. Zeker in de ogen van al die sicko lovers ook normaal?? Betalen voor iets wat niet geleverd wordt??

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Saywhat Bekijk bericht
Je schrijft dat die persoon je toestemming gaf, dat is heel wat anders dan dat je iets MOET...
Je kon ook gewoon wachten tot er wat werd geleverd, de mediamarkt was een mogelijke oplossing die je duidelijk zelf met twee handen hebt aangegrepen.

IK had zelf overigens waarschijnlijk precies hetzelfde gedaan, maar gaat hier even om de verwoording, en het enigszins doordraven. Met deze paar klachten die ook nog eens over verschillende zaken gaan zal kassa, radar, of welk ander programma dan ook niks doen. Zoals iemand al eerder opnoemde heb je maar het topje van de ijsberg...

Sterkte bij de afhandeling van de problemen!