Los bericht bekijken
  #7  
Oud 18 september 2009, 01:00
Witchfinder's schermafbeelding
Witchfinder Witchfinder is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 24 augustus 2009
Locatie: Groningen @home
Ziggo Internet: Alles-in-1
DTV: Samsung HD DCB-H380R
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Renatus Bekijk bericht
Misschien een stomme opmerking, maar als je kabel is afgesloten en je internet verbinding werkt klaarblijkelijk nog wel (en je telefoon?), dan lijkt het er op dat je alleen je TV signaal kwijt bent. Ik weet niet of er in de wijkkast iets ingesteld kan worden waardoor op één adres alleen het TV signaal wordt gestopt terwijl de andere diensten over diezelfde kabel wel blijven functioneren.
Ik maak gebruik van mijn oude provider, tx voor het meedenken

Overigens zit ik wel op dezelfde eindversterker als de buren. Medewerker van vanmiddag dacht dat ik per ongeluk ben afgesloten of dat de monteur iets niet goed heeft aangesloten (precies mijn denkwijze ook trouwens, bevestigd)

edit: en stel je eens voor dat je geen back-up provider achter de hand hebt, plus het feit dat ik een Vodaphone prepaid heb waarvan het netwerk al dagen platligt. Wat had ik dan gemoeten?

Mensen maken fouten, ik ben zelf dermate imperfect dat ik dat accepteer. Het gaat erom hoe men er mee omgaat en hoe men deze fouten herstelt en er cq. van leert. Ziggo doet niks op dat gebied en laten klanten oha in de kou staan. Positieve ervaringen, OK, zoals Dieco een draadje starte. Mooi voor hem, maar zonder Dieco te willen kwetsen lijkt het verdacht veel op positieve discriminatie; meer een uitzondering op de regel dat een klant/klacht niet serieus wordt genomen.

Nou ja, we zullen zien

Laatst gewijzigd door Witchfinder; 18 september 2009 om 01:17