Los bericht bekijken
  #6  
Oud 18 september 2009, 01:00
Witchfinder's schermafbeelding
Witchfinder Witchfinder is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 24 augustus 2009
Locatie: Groningen @home
Ziggo Internet: Alles-in-1
DTV: Samsung HD DCB-H380R
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door prodix Bekijk bericht
Heb je volgens de richtlijnen ook alles gereset?

Dat is het enige wat je zelf in principe kan doen
Gereset? Mijn kabel ligt eruit...geen signaal...

Ik heb andere kabels geprobeerd, decoder gereset, rechtstreeks analoog om signaal te testen. TV gereset.

Dat is het punt ook niet. Monteur heeft mij per ongeluk afgesloten na werkzaamheden wijkkast 20m verderop. Lees mijn postings maar eens goed door.

En dan de manier waarop dit afgehandeld wordt...of beter niet afgehandeld...er zou verdorie een monteur langs komen bij mij om er dan natuurlijk achter te komen dat het probleem in de wijkkast ligt...

Heb inmiddels een mooi dossier opgebouwd, en dat gaat mooi richting consumentenbond en aanverwante hulpverlenende instanties.

Nogmaals, ik kan eigenlijk niets opnoemen wat goed is gegaan totdusver...

Ze hebben al eens onterecht een deurwaarder op mijn dak gestuurd paar maand geleden vanwege administratieve fouten en niet verwerken van wijzigingen. En nu alleen maar shit met alles-in-1.

Geen kabel om de HD decoder aan te sluiten. Fout netwerknummer in handleiding (kom er maar eens achter, lang leve het internet en google). Smartcard 2x activeren. Telefonisch onbereikbaar (gelukkig deze week wel, alhoewel resultaat 0). Onduidelijke en onvolledige informatie wat betreft overstappen. Lange storingen wegens werkzaamheden en nu gewoon afgesloten. Na vele telefoontjes eindelijk voor elkaar gekregen dat er een monteur langskomt (en ik zei al tegen mijn buurman: die komt niet, let maar op), en die komt niet en heeft niet eens het lef om af te bellen of een nieuwe afspraak te maken.

Nee, Ziggo heeft afgedaan. Ze bekijken het maar...als ze de boel terug willen hebben halen ze het maar op, maar deze man gaat alles in de toekomst storneren. En misschien daarbij ook nog de gemaakte kosten verhalen als ik daarvoor de energie kan vinden.

Blij dat ik mijn oude ADSL provider nog heb (kwa telefonie en internet), anders kon ik niet bellen en internetten...geen TV is ook niet zo'n ramp, het is meer het principe. Principes die Ziggo blijkbaar niet heeft....