Los bericht bekijken
  #36  
Oud 18 september 2009, 00:43
vinnie-terranova's schermafbeelding
vinnie-terranova vinnie-terranova is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: (Oude) Ziggo-gebied
Ziggo Internet: Alles-in-1 "Horizon connect & play Max''
DTV: Horizonbox
Berichten: 955
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door databoy Bekijk bericht
Bij UPC kost het de kijker 9 euro extra per maand om de HD zenders van RTL te kunnen zien.

Ik begrijp niet dat RTL hiermee akkoord is gegaan. Dit strookt totaal niet met de 17 cent per zender maand wat RTL opgaf als extra vergoeding.

Ik hoop niet dat Ziggo ook zoiets gaat doen als UPC.
als ziggo dat overneemt (wat waarschijnlijk is) , blijf ik de rtl zenders wel SD kijken..........Op deze manier kunnen de omroepen altijd zeggen. Zie je nu wel, er is te weinig animo voor. Ik ben best bereid t betalen voor HD, maar laat onze kabelreus een HD pakket maken (zoals deze al bestaat) daarvan de prijs met een paar euro verhogen, en zorgen dat daaruit de ALLE HD zenders betaald worden. (ook die van de toekomst) Dat is rendabel.
Niet van die belachelijke prijzen per zender pakket in HD, straks nog sbs/net5. commerciele omroepen bulken van het geld zelfs in deze tijd voldoende om HD gratis danwel voor een lagere prijs te kunnen leveren dan nu de bedoeling is.
Men wil er weer een slaatje uit slaan, mensen doe er niet aan mee..... het is helemaal niet nodig voor de omroepen geld hiervoor te ontvangen. Veel nieuw content is standaard al HD, en apparatuur en camera's zijn dat ook al bijna (al doet men anders geloven) Vele productiebedrijven werken al veel langer met HD apparatuur. He is l*lkoek van de commerciele zenders om hun geldpot te spekken.
Als iedereen er aan mee zou werken om dit te laten floppen, gaan andere gratis HD zenders met de kijkcijfers er vandoor. Wat RTL zal schaden, en komen vanzelf over de brug met gratis HD. We hebben het zelf in de hand!
__________________
Greetz Vinnie
ZIGGO IS HET
@HOME BLIJVEN WE

Laatst gewijzigd door vinnie-terranova; 18 september 2009 om 00:59