Los bericht bekijken
  #36  
Oud 17 september 2009, 23:27
thunder8's schermafbeelding
thunder8 thunder8 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 maart 2009
Locatie: Enschede, @home
Ziggo Internet: AIO Extra / Ubee Modem
DTV: Smit CI+ Cam
Berichten: 18
Standaard

Vandaag MM in Enschede gebeld en zij hadden de CI+ cam nog niet binnen. Daarna MM in Hengelo gebeld en daar lagen er nog een paar. In de auto gestapt en meteen opgehaald. Thuis gekomen, de cam aangesloten, maar ook inderdaad verkeerd om in het slot gedaan. Omgedraaid, bleek de kaart verkeerd om te zitten. Uiteindelijk alles goed, opnieuw een scan gedaan en daarna de zenders op de juiste plek gezet. (firmware 1.405EA)

Paar uurtjes later belt de buurman dat hij FC Twente wil kijken via de laptop en mijn TV (46W5500) heeft gelukkig een VGA poort. Laptop aangesloten, blijkbaar te laat met een code aanschaffen, wij dus balen. Maar ik had de CI+ Cam aangesloten met 1 van me huidige kaarten. Als "wanhoopspoging" de kaart erin gedrukt die met de CI+ geleverd was en die deed het ook goed. Zoeken naar EredivisieLive, et voila! FC Twente kijken en genoten!

Blij dat ik dus deze kaart nog niet heb laten activeren naar me huidige abo, nu kan ik in ieder geval een paar dagen genieten van alle HD zenders en betaalzenders