Discussie: Even iets positiefs
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 17 september 2009, 21:17
dieco's schermafbeelding
dieco dieco is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 mei 2009
Locatie: Drenthe/@Home
Ziggo Internet: AiE Plus + Netgear WNR3500 + Netgear WN111v2
DTV: CI+
Berichten: 535
Thumbs up Even iets positiefs

Om mijn verhaal duidelijker te maken, zal ik eerst mijn 'probleem' uitleggen.
Door een progressieve spierziekte is mijn spraakvermogen zodanig aangetast dat praten in het algemeen erg vermoeiend en frustrerend voor me is. En telefoneren is dat ook, maar dan in de overtreffende trap.
Dat zorgt ervoor dat ik bepaalde zaken dus via internet moet zien te regelen.
En ik kan eerlijk zeggen dat dat dus lang niet altijd lukt. Sommige mensen/bedrijven zijn niet/nauwelijks in het bezit van een portie begrip. Bij mijn vorige provider stuitte ik op diverse problemen daaromtrent. Ondanks het feit dat ik herhaaldelijk aangaf de problemen niet telefonisch te kunnen oplossen, bleven ze volharden in de mededeling dat ik maar moest bellen. Mede daarom besloot ik dus over te stappen ... met de angst in m'n hart: "zou dat wel goedkomen?"

Op het moment van aanmelden heb ik duidelijk gemaakt dat ik een bepaalde mate van hulp nodig heb. En mijn opluchting was groot toen ik merkte dat ik op alle mogelijke manieren hulp kreeg van de diverse Ziggo-medewerkers. Zelfs toen bleek dat er naderhand nog iets gecorrigeerd moest worden, hebben diezelfde medewerkers er alles aan gedaan om dat zo soepel mogelijk te laten verlopen. En ik vind dat dat wel om een enorm welgemeend, welverdiend en groot compliment vraagt. En dat krijgen ze bij deze dan ook van me ...
Helemaal omdat er al zoveel negatieve berichten over Ziggo de ronde doen.

Vandaar dus dit bericht ... Ik hoop dat de medewerkers waar ik het over heb weten wie ik bedoel, want namen noemen lijkt me geen goed plan. Zij hebben gezorgd dat mijn eerste ervaringen met Ziggo erg prettig verlopen zijn. Dat geeft, wat mij persoonlijk betreft, hoop voor de toekomst!!

Dus bij deze nogmaals: bedankt allemaal voor alle hulp!!

__________________

I don't suffer from insanity ... I enjoy every minute of it!!!
I do suffer from reality though