Discussie: Klacht: Geen tot weinig verbinding
Los bericht bekijken
  #15  
Oud 17 september 2009, 17:28
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

@Robus,

Als we de woorden van Ziggo medewerkers hier op het forum moeten geloven is het wel degelijk getest door Ziggo. Je kan echter op je klompen aanvoelen dat het nooit en te nimmer op een dergelijke schaal te testen is als het netwerk van Ziggo groot is. En op grote schaal kunnen zich opeens problemen voordoen die zich op kleinere schaal niet voordoen. Vervelend, ja dat zeker. Moet het opgelost worden, zeker weten! Had het voorkomen kunnen worden, wellicht, maar daar is door ons zonder meer informatie simpelweg niet over te oordelen. Daarvoor zijn bij ons te weinig details van de test ed bekend. Enigen die dat kunnen bevestigen of ontkrachten zijn de medewerkers van Ziggo.

Verder, ik beschuldig niemand. Ik leg de schuld zeker niet de ziggo klanten neer, maar wel dat ze eerst moeten testen voordat ze met de vinger gaan wijzen. Niet met de vinger gaan wijzen voordat je eerst 2 eenvoudige testen hebt uitgevoerd.

15 minuten hooguit, en als je vlot bent, dan ben je binnen 5 minuten klaar. Als dat teveel is gevraagd heb je naar mijn mening simpel gezegd geen recht van klagen omdat je er blijkbaar zelf niets wilt doen, behalve met je vinger wijzen zonder dat je enig bewijs hebt voor die beschuldigingen.

Als jij mijn tekst leest als dat ik de schuld neerleg bij de klanten van Ziggo, dan is begrijpend lezen blijkbaar toch nog best lastig, maar nogmaals, ik ben de laatste die Ziggo zal gaan verdedigen als uit de testen blijkt dat het probleem bij hun ligt. That's all.

Verder wens ik je veel succes met je ongefundeerde kruistocht tegen Ziggo, maar kijk niet gek op als niemand je een helpende hand wil toesteken, en waarom zouden ze? Als je er zelf al geen energie in wil steken, waarom zou iemand anders dat dan wel doen?

Als dit niet doordringt... veel plezier ermee en sterkte!

Bye.
__________________