Discussie: Klacht: Geen tot weinig verbinding
Los bericht bekijken
  #14  
Oud 17 september 2009, 16:53
Robus's schermafbeelding
Robus Robus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 juni 2009
Locatie: Woerden/Casema
Ziggo Internet: Alles-in-één Extra
DTV: Sony KDL37W5500/Neotion CI+ CAM
Berichten: 99
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Er is slechts 1 manier om dat echt zeker te kunnen weten, en dat is testen. Ik snap niet waarom mensen niet even een paar testen uit willen voeren, al is het alleen al voor je zelf. Zoveel tijd en moeite hoeft het niet te kosten, en je sluit er in elk geval zaken mee uit. Zolang je niet test blijft het puurgiswerk en een aanname.
Wellicht kan je dit betoog over testen en aannames ook een keertje op de burelen van Ziggo houden. Hadden zij Docsis 3.0 vooraf beter getest en niet de aanname gedaan dat het overal wel zou werken, dan hadden we elkaar hier(over) niet eens gesproken.
Ik vind het echt gênant om te zien hoe je de bal op dit forum consequent bij de eindgebruiker legt (misschien moet je overwegen om je standpunt hierin aan je signature toe te voegen, dan val je niet steeds in herhalingen). Bovendien blijf je zelf aannames doen. Bijvoorbeeld over tijd en moeite; ik heb samen met Ziggo mezelf de afgelopen weken suf getest om te achterhalen waarom zij me niet meer kunnen connecten. Ik heb meer in de meterkast gezeten dan in welke andere kamer dan ook. Lang in de wacht gestaan bij Ziggo om maar te zwijgen over de mobiele belkosten met hen alleen al. Misschien vind jij dat een normale gang van zaken, maar de meesten die last hebben van de problemen van Ziggo, zijn het gewoon zat. Na een grote beurt ga ik ook niet twee weken lang in mijn auto rond rijden (nee, werk niet uit de autoindustrie) om te testen of-ie het goed doet. Gewoon rijden met die hap, of in dit geval Internetten en bellen...