Discussie: Klacht: Geen tot weinig verbinding
Los bericht bekijken
  #12  
Oud 17 september 2009, 16:34
meermeer's schermafbeelding
meermeer meermeer is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 13 april 2008
Locatie: Regio Alkmaar
Ziggo Internet: 50/5
Berichten: 238
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Deze reactie zal ongetwijfeld weer aardig wat commentaar gaan opleveren, maar ik ga het bekende verhaal afsteken.

Ja het kan een probleem bij Ziggo zijn, en Ja, het kan ook een probleem bij jou thuis zijn. Dat het altijd goed gewerkt heeft bied evenmin garantie dat het altijd goed werkt. In het verleden behaalde resultaten bieden geen... afijn je snapt het wel. Het is electronica dus kan er iets stuk zijn of niet meer goed werken.

Om erachter achter te komen waar het probleem zich bevind zullen er testen uitgevoerd moeten worden. Meten = Weten. Omdat je buren een zelfde probleem hebben wil dat nog niet direct zeggen dat jij last ondervind van precies dezelfde storing. Dat zijn aannames, en met aannames kom je zelden (in elk geval niet snel) tot een oplossing.

In geen van de posts in dit topic staat voldoende informatie om een ieder een mogelijke oplossing of antwoord te kunnen geven.

Is dit topic enkel voor het klagen? Dan mooi zo laten. Wanneer men echter een antwoord of oplossing verwacht gaarne HEEL VEEL meer informatie. Zonder die informatie kan niemand op dit forum er ook maar iets zinnigs over zeggen, en kan je evenmin een conclusie trekken. Je moet dan aan de volgende informatie denken:

- Hoe is het geheel aangesloten.
- Wat is er al wel, en wat is er nog niet getest.
- Een screenshot van de modemlogs en de signaalwaardes van het modem.

Zonder testen uitgevoerd te hebben kan je geen conclusie trekken, evenmin als dat je dan kan zeggen dat het met zekerheid niet bij jezelf ligt, dat is zonder het te testen enkel een aanname en geen feit. Blijkt uit de testen dat het probleem bij Ziggo ligt? Dan weet je in elk geval wie het moet gaan oplossen, en kan alleen het webteam nog een mogelijk oplossing bieden vanaf het forum. Blijkt uit de testen dat het probleem wel bij jezelf ligt? Tja dan zul je zelf aan de bak moeten en wellicht uitspraken moeten terugnemen.

http://ziggo-gebruikers.nl/forum/sho...d.php?p=198640

als 'leek' heb ik genog egedaan lijkt het me zo. Ziggo zou ook eens iets kunnen doen...

en lees ook

http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=20672