Los bericht bekijken
  #26  
Oud 17 september 2009, 12:21
peppes's schermafbeelding
peppes peppes is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 augustus 2008
Locatie: groningen
Ziggo Internet: Alles in 1. 200 MB internet. Horizon
DTV: Horizon
Berichten: 74
Standaard

In een goed gerund bedrijf staat tegenover elke ontevreden klant 10 tevreden klanten. Bij Ziggo, als je goed leest bijvoorbeeld in dit forum, tegenover 1 tevreden klant 10 ONTEVREDEN klanten. DAAR gaat het dus om, dat dit feit bij Ziggo al lang bekend is en men daar gewoon niets aan doet.
Een ander voorbeeld. Ziggo kan al maanden geen nieuwe cisco decoders leveren, een enorme achterstand. Wat doet ziggo. Terug gestuurde defecte exemplaren worden weer doorgestuurd naar de volgende ontevreden klant.
Mijn exemplaar was niet alleen niet compleet, kabels met elastiekjes aan elkaar en zelfs met ballpoint in de handleiding geschreven, duidelijke gebruikt. Deze mocht ik weer terug sturen. De tweedelijns medewerker verteld me dat er geen andere exemplaren meer op voorraad zijn en geeft me schriftelijk toestemming een exemplaar bij de Mediamarkt te kopen. Bij Ziggo is het dus schijnbaar ZO goed geregeld dat Mediamarkt het magazijn van Ziggo is geworden. Oke kan je zeggen, wees blij dat ze dat toestaan, want zo praten de positief denkende van de Ziggo sekte. Mij is schriftelijk toegezegd dat, na toezending van de aankoopnota, het aankoop bedrag per onmiddelijk zou worden terug gestort. Maar zoals bijna ELKE afspraak gemaakt met ZIggo wordt ook DEZE afspraak geschonden. Men deelt me NU mee dat het aankoop bedrag van 429.- euro is verrekend met het itv abonnement wordt verrekend. IK, als klant, moet dus een voorfinanciering doen voor het miljoenen bedrijf Ziggo, en deze gaat mij in 24 maanden terug betalen!!! Wanneer heb ik ziggo de toestemming OF de indruk gegeven dat ik een bankbedrijf heb dat renteloze leningen verstrekt?????
In goed Nederlands heet dat OPLICHTING. Maar wees verder een vooral blije en gelukkige ziggo abonnee.