Discussie: Klacht: Geen tot weinig verbinding
Los bericht bekijken
  #10  
Oud 16 september 2009, 21:31
Robus's schermafbeelding
Robus Robus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 juni 2009
Locatie: Woerden/Casema
Ziggo Internet: Alles-in-één Extra
DTV: Sony KDL37W5500/Neotion CI+ CAM
Berichten: 99
Standaard

@ Kobus: Altijd dacht ik dat het een fabeltje was; de japanse soldaat die jaren na WOII wordt aangetroffen in de veronderstelling dat WOII nog bezig was. Hij bestaat echt, net zoals er Ziggo klanten bestaan die nog steeds niet willen accepteren dat Ziggo zelf grootschalige implementatie problemen heeft (veroorzaakt). Ziggo geeft dit in de 1-op-1 communicatie (uiteindelijk) gelukkig zelf wel toe en er wordt zelfs abonnementsgeld gerestitueerd. En dan doet Ziggo echt niet omdat ze geld teveel hebben. Ergens begrijp ik dat Ziggo haar vuile was liever niet buiten hangt, maar het zou van klasse getuigen als ze hun loss publiekelijk nemen.
Verder juich ik toe dat Ziggo in ieder geval stappen voorwaarts zet of in dit geval probeert te zetten. Voordat ze hun klanten als proefkonijn gebruiken, mogen ze voortaan wel eerst om toestemming vragen en zeker niet vragen om oude modems direct te retourneren voordat de werking van de nieuwe modems (en de bijbehorende firmware) gegarandeerd is. Ik volg ook de introductie van de ondersteuning van CI+ (televisie) en daar neemt Ziggo ruim de tijd voor de certificatie van TV toestellen. Goede aanpak van een andere afdeling (dat laatste is een aanname...).

Dit forum is overigens een fijne plek om individuele problemen in de groep te gooien om ze door medeforumgenoten te laten oplossen. In dit geval is het forum ook een prima plaats waar lotgenoten elkaar vinden en ervaringen met de storing kunnen uitwisselen en je inzicht krijgt in de omvang en lokaliteit van de storing.

Laatst gewijzigd door Robus; 16 september 2009 om 21:45 Reden: link toegevoegd