Los bericht bekijken
  #6  
Oud 16 september 2009, 18:48
Hengelerweend's schermafbeelding
Hengelerweend Hengelerweend is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 15 november 2008
Locatie: Ziggo
Berichten: 586
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door appie1 Bekijk bericht
Als je het info nummer draait, kijkt de computer op welke helpdesk er iets vrij is, of waar je de kortste wachtijd hebt daar schakeld die dan het gesprek naar toe. je kan dus in Den haag of Eindhoven enz uitkomen.

hireaan is niets te doen..
....................of uit Zuid Afrika


Zuid-Afrika heeft een sterk groeiende economie en wordt door veel bedrijven steeds meer gezien als strategische lokatie om Customer Support activiteiten onder te brengen. Hiertoe behoren grote internationale bedrijven, zoals bijvoorbeeld HP, Kodak en Procter & Gamble. Zoals al jaren bijvoorbeeld in Ierland gebeurt, brengen steeds meer ondernemingen (delen) van hun Nederlandstalige klantenservice of helpdesk in Zuid-Afrika onder. Enerzijds omdat het goedkoper is, anderzijds omdat de kwaliteit minstens zo goed, zo niet beter is.
Het is de bedoeling dat ook de Nederlandse supportwerkzaamheden op termijn voor het grootste deel door Zuid-Afrikanen worden uitgevoerd. In dit kader vinden er diverse opleidingsinitiatieven plaats, om lokale Zuid-Afrikanen de Nederlandse taal te leren. Daar gaat echter nog enige tijd overheen. Tot die tijd zijn er diverse Nederlanders nodig om de Nederlandse support te verzorgen.