Discussie: CI+ bij Ziggo
Los bericht bekijken
  #187  
Oud 16 september 2009, 15:13
4np's schermafbeelding
4np
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Philips 46PFL9704 + Neotion CI+ CAM

Ik volg dit forum (en het tweakers.net forum) al geruime tijd en heb nu een paar vraagjes. Het is deels al eerder aan bod gekomen, maar voor de zekerheid en volledigheid vraag ik het nog een keer in zijn geheel

Ik heb zojuist een Philips 46PFL9704 besteld Ún een Ziggo CI+ Neotion CAM welke zaterdag worden geleverd. Ik weet dat certificering nog niet helemaal rond is maar heb vertrouwen op een goede afloop

Ik heb momenteel nog geen tv, maar heb wel (sinds medio mei) een Ziggo alles in 1 Plus abonnement, inclusief een bijbehorende (ongebruikte maar wel eens aangesloten) Humax IR Fox C decoder en smart card. Uiteindelijk ga ik die decoder helemaal niet meer gebruiken omdat ik de Philips + Neotion CAM wil gaan gebruiken.

Mijn vraag is, hoe zit dat met de smartcard die bij de CI+ CAM zit, en de kaart die ik al bij mijn Humax decoder heb. Welke van de twee moet ik straks gaan gebruiken als mijn TV wordt geleverd? Uiteindelijk moet de smartcard aan mijn Alles in 1 abonnement zijn gekoppeld, hoe gaat dat in zijn werk?

Moet ik de nieuwe smart card gebruiken en kan ik die straks aan mijn abonnement koppelen, of moet ik mijn huidige smart card blijven gebruiken en die dus in de CAM steken?

Alvast bedankt

Laatst gewijzigd door 4np; 16 september 2009 om 15:44
Met citaat reageren