Los bericht bekijken
  #93  
Oud 16 september 2009, 12:50
controlfreak's schermafbeelding
controlfreak controlfreak is offline
Member
 
Geregistreerd: 16 september 2009
Locatie: oud @Home gebied
Ziggo Internet: Alles-in-een Extra - Ubee EMV 3200
DTV: Humax iHDR-5050C & Samsung DCB-H360R
Berichten: 32
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Robus Bekijk bericht
Wellicht een relativerende maar inzichtvolle toevoeging aan deze discussie: ik heb het Arris docsis 3.0 modem nu een maand in huis. Twee weken heeft-ie het perfect gedaan. Op 3 september klapte bij ons (er) alles-in-één keer uit . Sindsdien zijn we offline . En wij zijn niet de enigen. Kijk de storingensectie er maar op na!
Ik kan goed begrijpen dat jullie Ziggo aanspreken op niet nagekomen beloftes en hier over discussiëren. Je moet Ziggo hier vooral ook op blijven aanspreken. Aan de andere kant denk ik; wees blij dat je het modem nog niet hebt. Op dit moment heb je aardige kans dat het gebruik er van tot problemen leidt die groter zijn dat de vermeende snelheidswinst die Ziggo in het vooruitzicht heeft gesteld. Ik vermoed zelfs dat de vertraging in het uitzenden van de modems direct van doen heeft met de storingen die de snelheidsverhoging met zich mee heeft gebracht. Ik hoop niettemin dat jullie snel een nieuw modem en goede connectie krijgen!

Dat ben ik ook helemaal met je eens en ik hoef die 50mbit/s download niet per direct te hebben. Maar dat neemt net weg dat ik 1,5 maand op een produkt wacht en IK degene ben die constant moet vragen aan Ziggo wat de status is. Ik zou al dik tevreden zijn als Ziggo iets van zich zou laten horen over de problemen die ze ervaren en wat de directe gevolgen zijn voor mij als klant (ik krijg bijvoorbeeld wel 6x dezelfde brief thuis waarin de bevestiging van mijn wijziging staat; 1x een uitleg van de huidige problemen kan er niet van af). Communicatie gaat mis (intern en extern) of is er gewoon helemaal NIET.