Los bericht bekijken
  #94  
Oud 16 september 2009, 12:09
E.Jekel's schermafbeelding
E.Jekel E.Jekel is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 11 juni 2009
Locatie: Driebergen Casema
Ziggo Internet: A1E - Arris (Doc3)
DTV: CAM CI+
Berichten: 99
Standaard

Moet zeggen dat tot ongeveer een maand geleden zeker met enigerwijze regelmaat ik in ieder geval altijd wel 35 / 4 gehaald heb met A1E.

Vanaf een maand geleden tot gisteren (lees gisteren spande de kroon) is het zo dat mijn snelheid van minder dan 1 mbit en GEEN upload (of minder dan 50 kBIT) tot 20 a 30 mbit en nog steeds geen upload draaide (niet noemenswaardig in ieder geval).

Heb 3x getracht de modem te resetten wat inhield dat het per poging tussen de 5 tot 10x proberen was voordat ik eindelijk weer verbinding heb. (ook via de reset knop wel gesproken)

HD erover gebeld en kreeg ik leuk te horen dat mijn Arrisje teruggegaan is van 4 kanalen naar 1 kanaal.

Wat denk je ? gisteren een rampendag en vandaag (zonder resets etc. en met of zonder router ertussen) toen ik wakker werd geen verandering en Xbox Live deed het al helemaal niet. Ineens terwijl ik aan het browsen was (lees 1 pagina per 7.5 tot 10 minuten) klapt hij ineens door naar 45 / 4.5 zonder reset.

Wat is hier in vredesnaam aan de hand ? Zijn de Arris modems zo onbetrouwbaar dat het elke dag opnieuw feest is wat je mag verwachtten ?

Sinds dat ik met casema gestart ben (binnen 1 maand dat hier kabel beschikbaar was niks anders meer gehad) jaren geleden is de betrouwbaarheid per provider alleen maar slechter geworden maar Ziggo spant toch zeker de kroon hierin. Vergeleken met Ziggo zijn Casema, Wanadoo en Orange topproviders voor me geweest.(en vertrouw me erop wanneer ik zeg dat zij ook hun problemen kende).

Ziggo (bij mij in ieder geval) heeft nog geen WEEK gered om een stabiele op 90% capaciteit een verbinding te leveren.

Er is altijd wat lijnstabiliteit, snelheid, administratie, storingen, modem problemen, dubbele abbo's verzin het maar en ik heb het meegemaakt met hun.

Wat is dit voor ballen provider ?